در جلسه شورای اداری اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان مطرح شد:
افزایش کارآمدی آموزشهای مهارتی با ارتقای شاخصهای ارزیابی مراکز آموزش فنی و حرفهای استان سمنان /اشتغال به کار 76 درصد از مهارتآموختگان جویای کار استان سمن
در جلسه شورای اداری ادارهکل آموزش فنی وحرفهای استان سمنان با اعلام اشتغال به کار 76 درصد از مهارتآموختگان جویای کار این استان بر افزایش کارآمدی آموزشهای مهارتی با ارتقای شاخصهای ارزیابی مراکز آموزش فنی و حرفهای تاکید شد.

در جلسه شورای اداری ادارهکل آموزش فنی وحرفهای استان سمنان با اعلام اشتغال به کار 76 درصد از مهارتآموختگان جویای کار این استان بر افزایش کارآمدی آموزشهای مهارتی با ارتقای شاخصهای ارزیابی مراکز آموزش فنی و حرفهای تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان، دومین جلسه شورای اداری این ادارهکل در سالجاری با حضور سرپرست، ذیحساب، معاون، رؤسای مراکز و ادارات و کارشناسان حوزه مدیریت در شهرستان گرمسار برگزار شد.
محمود فیض سرپرست ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان با اعلام اینکه در 8 ماهه سالجاری 22 هزار و 684 نفر در دو بخش خصوصی و دولتی آموزشهای مهارتی را فرا گرفتهاند، اظهار داشت: از این تعداد 17 هزار و 262 نفر در بخش دولتی و 5 هزار و 422 نفر در بخش خصوصی، آموزشهای فنی و حرفهای مورد نیاز بازار کار را در استان سمنان فرا گرفتهاند.
محمود فیض همچنین میزان اشتغال مهارتآموختگان ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان پس از مهارتآموزی را 76 درصد از افراد جویای کار عنوان و تصریح کرد: تعداد مهارت آموختگان جویای کار 599 نفر و تعداد اشتغالیافتگان 460 نفر بوده است که 279 نفر یعنی 60 درصد اشتغالیافتگان در مشاغل مرتبط با دوره آموزشی طی شده و مابقی در مشاغل غیر مرتبط، شاغل شدهاند.
فیض افزود : این آمار بر اساس رهگیری اشتغال صورت گرفته است و مربوط به مهارت آموزان 8 ماهه نخست سال گذشته است.
سرپرست ادارهکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان در این جلسه با تاکید بر ضرورت برنامهریزی هدفمند و تعامل با نهادهای مرتبط در راستای اجرای طرحهای مختلف مهارتآموزی در استان گفت: مهارتآموزی به نیروی کار شاغل در صنایع و صنوف، دانشجویان، دانشآموزان و افراد جویای کار با هدف ایجاد و ارتقای دانش عملی و تخصصی، برنامه اصلی ماست و در این راستا باید از طرحهای مختلف مهارتآموزی در سطح استان به بهترین شکل بهره گرفت.
فیض با اشاره به گستردگی جامعه هدف آموزش فنی و حرفهای، خواستار تسهیل در فرآیندهای اداری مرتبط با مخاطبان تا حدامکان شد و جلب مشارکت و تعامل دستگاههای شهرستانی به منظور بسط وگسترش آموزشهای مهارتی را بسیار ضروری دانست.
در این جلسه همچنین با هدف افزایش کارآمدی آموزشهای مهارتی و به منظور تقویت مهارتآموزی در استان سمنان، شاخصهای ارزیابی مراکز آموزش فنی و حرفهای این استان مورد بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است در این جلسه ذیحساب، معاون، رؤسای مراکز و ادارات و کارشناسان حوزه مدیریت نیز هریک به بیان گزارش اقدامات انجام شده و چالشهای مختلف مربوط به حوزه کاری خود پرداختند.